APEX za Forme i rad sa podacima

U prethodnim godinama veliki broj Oracle Forms developera istraživao je alternativna rješenja za poboljšanje postojećih Oracle Forms aplikacija. Korištenje Oracle APEX-a je postao standardni način za rješavanje ovog problema.

after-care-programmes

Kada se prihvati APEX kao rješenje za mnogobrojne probleme koje nameće Oracle Forms platforma, potrebno je odgovoriti na sljedeća pitanja :

  1. S kim sarađivati u slučaju da nemate internih resursa ?
  2. Da li unajmiti eksternu kompaniju ?
  3. Kako obučiti interni tim za razvoj u APEX-u ?

Šta Vam možemo ponuditi

Svi naši APEX developeri su ranije bili Forms developeri, što nam omogućava potpuno poznavanje procesa ponovnog razvoja Form aplikacija u APEX-u. Sa našim klijentima sarađujemo na nekoliko različitih načina :

  • Pružajući usluge obuke vašeg internog tima, uz zajednički rad na projektima, omogućavamo vam da na najbrži i najefikasniji način razvijete rješenja koja su vam potrebna i da u tom procesu obučite interni tim da nastavi razvoj i održavanje
  • Konstantna podrška na način potpune posvećenosti klijentu, na način u kome uvijek imate dostupan tim developer i Oracle specijalista koji uvijek može promptno odgovoriti na vaše potrebe i zahtjeve
  • Radionice i treninzi su brz i efikasan način da se upoznate sa APEX okruženjem